Google Ads / SEA

OPZETTEN, INSTELLEN, ANALYSEREN & OPTIMALISEREN

Google Ads of SEA (zoekmachinemarketing) is voor veel bedrijven en ondernemingen niet meer weg te denken voor de realisatie van omzet. Google Ads campagnes kunnen in een relatief korte periode zorgen voor een goede boost.

Google Ads uitbesteden?

Wil jij online goed vindbaar zijn en in een relatief korte tijd (potentiële) klanten aantrekken? Dan kies je voor SEA via Google Ads. Wij snappen dat niet iedereen de juiste kennis in huis heeft of de tijd heeft om zich hier in te verdiepen, laat staan om de campagnes op te zetten, juist in te stellen en te blijven analyseren en optimaliseren. Dan is het wel zo handig dat jij hier hulp bij krijgt, toch? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Veelgestelde vragen:

Wat is SEA?

SEA is een afkorting van ‘search engine advertising’, oftewel: adverteren in zoekmachines. Dit houdt in dat je gebruik maakt van betaalde advertenties in bijvoorbeeld Google. Dit is vooral op de kortere termijn een goede keuze. SEO daarentegen is vooral gericht op de langere termijn.

Waarom adverteren via Google Ads?

SEA en SEO versterken elkaar. Daarom raden wij aan om in beide energie in te steken. Daarnaast is het adverteren via bijvoorbeeld Google Ads belangrijk, omdat je op een snelle manier klanten kunt bereiken en je meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf creëert.

Is SEA noodzakelijk?

SEA is in principe niet noodzakelijk. Maar het versterkt uiteindelijk wel jouw SEO inspanningen. Wanneer jij je niet zo bezig houdt met SEO of wanneer je organisch nog niet goed zichtbaar bent, kun je met SEA toch goed online zichtbaar zijn en klanten binnenhalen. De advertenties in o.a. Google staan namelijk boven de organische resultaten.

Hoeveel kost SEA?

De prijzen voor SEA en voor jouw Google Ads verschillen per zoekwoord. Je betaalt altijd alleen voor de klikken op jouw advertenties. Maar het ene zoekwoord is duurder dan het andere. Gelukkig kun je gebruik maken van een dag- of looptijdbudget, waardoor je altijd zicht hebt op de kosten.

Blogs en nieuws over SEA:

klikfraude blokkeren google ads sea facebook

Klikfraude blokkeren: het geheime wapen voor jouw Google Ads?

Het geheime wapen voor jouw Google Ads? Klikfraude blokkeren. Wat, hoe en waarom leggen wij je haarfijn uit in dit blog. Lees verder! […]

Lees verder…

Meer lezen
Google Ads SEA tips adwords

SEA tips van onze Online Marketeer

De tekstadvertenties verdwijnen in Google Adwords. Wat betekent dit voor adverteerders? Hoe kun jij je hierop voorbereiden? Lees dit blog! […]

Lees verder…

Meer lezen

Naast Google Ads kunnen wij jou ook helpen met..

√ Google Analytics opzetten, instellen en koppelen met jouw website(s)/webshop(s).

√ Sociale media advertenties maken, optimaliseren en analyseren.

√ Zoekmachineoptimalisatie / SEO zodat jij organisch online vindbaar bent.

√ E-mailmarketing zoals het maken van nieuwsbrieven en marketing automations.

SEA bij Bright Online!

Naast webshops en websites op maat, staan wij als websitebouwer in Almelo ook bekend om onze innovatieve API koppelingen en Online Marketing.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze Online Marketing pagina of neem direct contact met ons. Wie weet sta jij straks wel bovenaan in de zoekmachines met jouw SEA / Google Ads campagnes!