Koppel het kassasysteem van jouw fysieke winkel met jouw webshop

Webdevelopment | SRS StoreInfo | WooCommerce | WordPress | Bright Online

Maak het jezelf makkelijker!

Heb jij een fysieke winkel en een online winkel of wil jij een webwinkel starten?
Het is dan slim om jouw kassasysteem te koppelen met de webshop,
zo geniet je namelijk van veel verschillende voordelen.
Hoe deze koppeling tussen winkel en webshop werkt en welke
voordelen die met zich meebrengt, leggen wij jou uit in deze blog.

Voordelen van kassasysteem koppeling met webshop

Naast jouw winkel wil jij graag een webwinkel starten. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Want wat gebeurt er als je een product in de winkel (uit)verkoopt, terwijl je die ook in de webshop aanbiedt? Om problemen te voorkomen is het aan te raden om jouw kassasysteem – zoals SRS StoreInfo – te koppelen met bijvoorbeeld jouw WooCommerce webshop.

Er zijn verschillende voordelen van een API koppeling tussen winkel kassasysteem en webshop:

  • Tijdwinst omdat je de producten eenmalig op één plek hoeft in te voeren;
  • Je kunt jouw winkelvoorraad ook als webshopvoorraad gebruiken;
  • Jouw voorraad is altijd up-to-date, waardoor webshop klanten geen uitverkochte items kunnen bestellen.

Wanneer je in jouw winkel gebruik maakt van een SRS StoreInfo kassasysteem waarmee je voorraden beheert, is het voor jezelf eenvoudiger en tijdbesparend wanneer de webshop aan dat systeem gekoppeld is. Daarom hebben wij – Bright Online – in samenwerking met SRS StoreInfo een WooCommerce kassakoppeling gerealiseerd.

Alle artikelen die je in jouw kassasysteem toevoegt, worden automatisch aan jouw webwinkel toegevoegd. Voorraadmanagement is erg belangrijk en daarom haalt het systeem de voorraad in real-time op. Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw voorraad in de webshop altijd klopt.

Hoe werkt de SRS StoreInfo koppeling met WooCommerce webwinkel?

Heb jij een kassasysteem in jouw winkel? Dan hebben wij de ideale koppeling voor jou. Om jou veel werk uit handen te nemen, hebben wij in samenwerking met SRS StoreInfo een koppeling gemaakt met WooCommerce webshops. Alle artikelen die jij in jouw kassasysteem invoert, plaatst het systeem automatisch in de webwinkel. De koppeling tussen kassasysteem en webshop is een SaaS dienst die het SRS systeem verbindt met jouw webshop in WordPress.

Hulp nodig bij het koppelen van jouw kassasysteem en webshop?

Neem contact op met Bright Online. Onze specialisten staan voor jou klaar om een koppeling te maken tussen jouw SRS Storeinfo kassasyteem en WooCommerce webshop. Op die manier is jouw voorraad altijd uptodate. Ga ook voor een koppeling tussen kassasysteem en webshop, neem contact met ons op voor meer informatie!