E-commerce Koppeling EasyPOS

EEN MAGISCHE AANPAK BIJ DE KOPPELING EASYPOS KASSASYSTEEM

Het kassasysteem van EasyPOS is makkelijk te koppelen met een e-commerce oplossing. Hierdoor ben je als retailer snel online! Dit kan zowel in een bestaande woocommerce shop als een nieuw door ons te bouwen webshop. De koppeling verloopt via een REST API, waarbij zowel voorraad, producten als orders via het kassasysteem beheerd kunnen worden. Wanneer er een product via de webshop verkocht is gaat dit van de algemene voorraad af zodat je geen nee-verkoop in de winkel hebt.  Kortom, gebruiksvriendelijk voor zowel de ondernemer als de bezoeker.

Woocommerce koppeling EasyPOS

Het e-commerce platform dat met easyPOS gekoppeld is heet woocommerce. Een extensie die gebruik maakt van WordPress. En omarmt wordt door een grote community die sinds 2008 al doorontwikkeld aan dit systeem. 

Omzet ook verhogen?

Naast deze specifieke koppeling met easyPOS realiseren wij ook elk andere koppeling tussen kassa en/of voorraad systemen. Die gebruikt maken van een REST API, SOAP of andere webservice. Snel en doordacht online met uw huidige kassasysteem.
Verbreed uw doelgroep en haal meer omzet uit uw onderneming!

Benieuwd naar meer? Bekijk onze proudfolio!

Naast koppelingen met kassasystemen en/of andere technische oplossingen beschikt Bright Online ook over de kennis en kunde voor het vermarkten van uw product(en). Voordat wij beginnen stellen wij eerst een onderzoek op, wie is nu eigenlijk uw doelgroep en waar is deze te vinden. (Online natuurlijk) Dit verschilt per leeftijdscategorie welk social media platform men kiest namelijk. De jongere doelgroep bevindt zich op snapchat, terwijl de oudere doelgroep zich meer op facebook bevindt. Dit alles speelt natuurlijk samen met het product die u wilt verkopen.
Lees meer over dit onderwerp op Bright Online Marketing  
of
bel direct even voor een afspraak en een lekkere bak koffie! 0546 200 929