Home > Grensland Zuivel

Grensland zuivel

niet de enige wel de lekkerste

Bij perfect witte slagroom hoort een perfecte website! De website van Grensland Zuivel is een sublieme co-creatie tussen Gert de Leeuw van Boegbeeld Creative Company en Bright Online. Gert verzorgd al jarenlang het ontwerp voor diverse grote A-merken in de foodsector. 

De vraag:
We willen een strakke en duidelijke website waarmee we onze doelgroep kunnen verleiden met sfeervolle beelden en waarbij de hoogwaardige zuivelproducten op een professionele wijze tot hun recht komen…  Lees hieronder hoe wij dit gerealiseerd hebben!

Aanpak

Om ons goed in te leven in de doelgroep die met de producten van Grensland Zuivel werken, zijn we gestart met een brainstorm die als basis geldt voor de gebruikersanalyse. We onderzochten de sub-doelgroepen en achterhaalden hun informatiebehoefte. Op basis van deze informatie zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de sitestructuur en het “frame-werk” van de nieuwe website

Ontwerp

Een lastige uitdaging… hoe ontwerpen we een website waarbij wit en blauw de boventoon voeren zonder dat het geheel te kil en sfeerloos wordt? We lieten fraaie beelden maken van de toegepaste zuivelproducten en we plaatsen afwisselend vrijstaanden beelden van verpakkingen producten.

Resultaat

Om je vingers erbij af te likken…. Zowel de bezoeker als de gebruiker kunnen gemakkelijk hun weg vinden op het platform van Grensland Zuivel want naast smaak en toepassing is het ook van essentieel belang dat de klanten van Grensland Zuivel zo snel mogelijk bij de product-specifieke informatie terecht komen.
Bedankt voor de prettige samenwerking, Gert de Leeuw van Boegbeeld Creative Company!