Home > Het Paleis

Het Paleis

interieurinrichting voor woning en kantoor

Op de gevel grote stickers met “uitverkoop”… in een bijna leeg pand staan twee vrolijke en zeer warme persoonlijkheden ons op te wachten! Erik en Lindy vertellen ons vol trots over hun plannen en de aanstaande verhuizing van de woonwinkel naar een nieuwe locatie.

De vraag is duidelijk: kunnen jullie voor de opening een nieuwe website voor ons opleveren? Maar natuurlijk! We gaan snel aan de slag om hun creativiteit te vertalen naar een trendy en warm ontwerp waarbij we zowel de zakelijke doelgroep als de consument moeten aanspreken.

Ontwerp

We hebben de creatieve vrijheid genomen om met veel sfeervolle losse elementen te gebruiken in combinatie met een zeer warme trendy taupe-kleur. Onze huisfotograaf Rob Nijhuis (link) heeft ons ondertussen voorzien van enkele mooie interieurfoto’s van referenties zodat het ontwerp écht tot leven komt!

Resultaat

Een ontzettend blije klant! “Het project is op tijd klaar en ziet er fantastisch uit” De primaire kleur op de homepage is over een aantal maanden makkelijk om te zetten naar een nieuwe trend-kleur zodat we de website, zonder al te veel werkzaamheden, makkelijk van een nieuw jasje kunnen voorzien.