Home > Interieuracademie

Interieuracademie

Erkent je talent

De naam zegt veel, Interieuracademie verzorgt een breed aanbod van opleidingen voor mensen die werkzaam (willen) zijn in de interieurbranche. Een doelgroep die gevoelig is voor sfeer en authenticiteit dus een leuke uitdaging voor het team van Bright Online.

De vraag:
Ontwikkel een website die aansluit bij de visie van Interieuracademie, zorgt voor een hogere conversie maar toch creativiteit uitstraalt en makkelijk zelf te beheren is. Met deze briefing als uitgangspunt zijn we eerst gestart met een zoekwoordenonderzoek en een gebruikersanalyse: welke doelgroepen specificeren we en welke doelen kunnen we koppelen aan de specifieke doelgroepen. De volgende stap? Het ontwikkelen van wireframes waardoor we samen met de opdrachtgever bewuste keuzes maken voor het succes van de toekomstige website. 

Ontwerp

Het ontwerp valt direct op door het lichte kleurgebruik, de grafische elementen en de authentieke foto’s die speciaal voor de website zijn gemaakt. Ook technisch navigeert de website erg vriendelijk, binnen maximaal twee clicken vindt de bezoeker de gewenste opleiding. Daarnaast kan de toekomstige cursist gemakkelijk belangrijke studiegegevens vinden, zonder verdwaalt te raken.

Resultaat

De website van Interieuracademie laat direct zien waar de organisatie goed in is: talentontwikkeling! Een inspirerende online omgeving waar de creatieve geest wordt geprikkeld en ontwikkelt. Het resultaat van ons werk: een top-3-positie in Google, een explosieve groei in downloads en dus klantgegevens en dus een tevreden opdrachtgever!