Wij helpen je aan €2.500 digitalisering subsidie voor jouw MKB-onderneming!

Webdevelopment | Online marketing | API koppelingen | Bright Online

Altijd al de behoefte gehad aan een (nieuwe) website, webshop, sociale media marketing, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie, Google Ads of een andere vorm van digitalisering? Dan is dit jouw kans!!

Want met de subsidie Mijn Digitale zaak helpt de overheid ondernemers binnen het MKB om hun bedrijf, product of dienst te digitaliseren. De subsidie dekt maar liefst 50% van de kosten (tot een maximum van €2.500,-).

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen in combinatie met de subsidie digitalisering?

Neem direct contact met ons op!

Subsidie digitalisering: Mijn Digitale Zaak

Wellicht stond je net op het punt om met je bedrijf aan te slag te gaan met digitalisering. Wat fijn dat de digitalisering subsidie dan op het juiste moment komt! Je kunt namelijk nog tot 30 november 2022, 17:00 uur subsidie aanvragen.

De overheid wil namelijk kleine MKB-ondernemers (2 tot 50 werknemers) stimuleren om zich verder te gaan ontwikkelen door zich te digitaliseren. Het valt namelijk op dat het MKB hierbij achterloopt op het grootbedrijf, veelal omdat grootbedrijven meer kapitaal en resources hebben voor onderzoek en implementatie.

Daarom is Mijn Digitale Zaak opgezet. De helft van de kosten voor advies, aanschaf en implementatie van technologie wordt vergoed met een maximum van €2.500,-. Daarvan is maximaal €500,- voor het advies en de rest voor onderzoek en implementatie.

Bright Online: officiele aanbieder

Als officieel partner van de subsidie Mijn Digitale Zaak kunnen wij jou helpen om online te groeien met jouw bedrijf. Zo kun je bij ons subsidie krijgen op de volgende diensten:

  • Webdevelopment (website laten maken of webshop laten maken).
  • Online Marketing (SEO, SEA, e-mailmarketing, marketing automation, sociale media marketing).
  • API koppelingen (zoals SRS StoreInfo kassakoppeling, Easypos en WooCommerce koppeling en meer).

Nu direct in contact? Laat je e-mailadres (en eventueel je telefoonnummer) achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op:

Voorwaarden van subsidie digitalisering

  • Bedrijven met 2 tot 50 werknemers;
  • Een jaar omzet van maximaal €10 miljoen;
  • De aanvraag telt mee voor het de-minimisplafond;
  • Digitaliseringsscan gedaan;
  • De offertes moeten nog geldig zijn op de dag van de aanvraag;
  • Binnen 3 maanden na de beschikking zijn de producten en/of diensten aangeschaft. Hier wordt steekproefsgewijs op gecontroleerd.

Stappenplan om subsidie digitalisering aan te vragen

Binnen de wereld van backlinks is zijn er verschillende typen te onderscheiden, namelijk:  

1 | Digitaliseringsscan 

Via mijndigitalezaak.nl moet je ten eerste een digitaliseringsscan van de KVK invullen. Aan de hand van die vragenlijst ontvang je een advies over de investeringen die voor je lonen. Download het advies als PDF. Deze heb je nodig bij stap 3.

2 | Offerte aanvragen

Je weet nu wat je allemaal kunt toen op het gebied van digitalisering. Het is nu tijd om offertes op te vragen. Alleen de producten en diensten die op de routekaart staan bij basis niveau 1 komen in aanmerking voor de subsidie digitialisering. Zorg ervoor dat de offertes nog geldig zijn op de datum van je aanvraag.

3 | Subsidieaanvraag indienen

Nu is het tijd om de subsidieaanvraag te doen. Een aanvraag is nog mogelijk tot en met 30 november 2022, 17.00 uur via de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Offerte aanvragen voor de subsidie digitalisering?

Heb jij de digitaliseringsscan al uitgevoerd en ben je bij stap 2 belandt? Vraag dan bij ons een offerte aan en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen. Bel of mail ons, wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wie weet ontvang jij op korte termijn wel een offerte voor jouw subsidie digitalisering!