Internet marketing

VOOR JE DOELGROEP

Online is alles meetbaar. Maar wanneer is je website succesvol? En, zijn er concrete gebruikersdoelen geformuleerd? Voordat wij beginnen aan een nieuw project zijn dit de twee belangrijkste vragen die we samen met jou beantwoorden. Zodra we dit weten kunnen we adviseren welke strategie het beste kan werken.  Er zijn veel verschillende factoren die het succes van je online resultaat beïnvloeden.

Online strategie

Een goede strategie geeft houvast en richting aan je online activiteiten. Samen met jou denken we na over haalbare doelstellingen en kansen in de markt. Hoe realiseer je deze doelstellingen? En welke investering in tijd en/of geld levert de meeste conversie op. Daar helpen we je graag mee!

Content strategie

Je wilt je bezoekers boeien met relevante content op het juiste moment. Doe je dit structureel dan ga je de doelgroep aan je binden. De eerste stap in een goede strategie is een doelgroeponderzoek. Als we de doelgroepen in beeld hebben kunnen we gericht content voor ze produceren op basis van een contentplanning. Een praktisch document die je stap-voor-stap helpt om structureel onder de aandacht te blijven bij je publiek.

Advies

Je online doelgroepen en doelstellingen zijn geformuleerd, je bent structureel bezig met het vullen van de kanalen en samen met je online advertenties zorgt dit voor meer traffic naar je website.  Maar toch heb je het gevoel dat je nog iets laat liggen. Regelmatig worden we gevraagd om (op periodieke basis) te monitoren. Wat gaat er goed, wat kan er beter? Samen met jou analyseren we de resultaten zodat we de strategie verder kunnen aanscherpen.

 

Workshops

Regelmatig organiseren we (soms samen met partners) interessante workshops over internetmarketing. We geven je praktische tips die je direct kunt toepassen in de praktijk. Wil jij beter leren schrijven voor social media? Heb je moeite om de juiste content te verzamelen? Of twijfel je welke kanalen je het beste kunt inzetten voor je online campagne? Allemaal vragen waar we je graag het antwoord op geven.

Wil je weten wanneer de eerst volgende Workshop wordt gegeven? Laat hier je gegevens achter: