Home > IJsselpersoneel

IJsselpersoneel

Maakt er werk van!

Een groeiende economie, krapte op de arbeidsmarkt door een flink te kort aan technisch personeel. Genoeg reden voor een nieuwe verscherpte positionering en dat vraagt om een minstens zo scherpe maar vriendelijke website. 

De vraag:
Ontwikkel een website waarbij de unieke en persoonlijke werkwijze van IJsselpersoneel sterk naar voren komt en die duidelijk gericht is om snel met werkzoekenden in contact te komen. Tevens moet de website makkelijk te vullen zijn met vacatures door de drie verschillende vestigingen.

Ontwerp

In ons grafische ontwerp staan de mensen die voor IJsselpersoneel werken centraal. Uiteraard het technische personeel die dagelijks worden uitgezonden maar ook de eigen medewerkers die IJsselpersoneel vertegenwoordigen. Samen met de huisfotograaf van IJsselpersoneel zijn we op pad geweest om de werknemers in hun eigen werkomgeving vast te leggen. 

Resultaat

Op de nieuwe website voelt een (toekomstige) werknemers zich snel thuis. De online omgeving straalt vertrouwen uit en door het gebruik van de foto’s van de accountmanagers recruiters voel je direct binding met het bedrijf. Vanwege het gemakkelijke CMS-systeem kunnen accountmanagers zelf gemakkelijk vacatures toevoegen aan de database, “mission accomplished”.