Home > ROVO Benelux

ROVO Benelux

Verantwoord zitten

Na een spannende selectieprocedure  tussen drie bureaus werden we op basis van onze creatieve ideeën gekozen om de nieuwe website van ROVO Benelux te ontwikkelen. 

De vraag?
Hoe zorgen we ervoor dat onze website een actief platform wordt waarmee we onze dealers nóg beter kunnen ondersteunen in het verkoopproces.  Op basis van een uitgebreide gebruikersanalyse, gingen we als eerste aan de slag met de technische tekening (wireframes) van de nieuwe website. Met welke ‘call-to-actions’ kunnen we de bezoekers prikkelen om contact op te nemen en waar plaatsen we deze knoppen. Tevens dachten we na over de functionaliteit voor nieuwe en bestaande dealers die middels een eigen inlog productspecificaties kunnen opzoeken en downloaden.

Ontwerp

De ergonomische bureaustoelen van ROVO vragen om een dynamisch ontwerp. Op de website zijn diverse bewegende en functionele technieken toegepast in het ontwerp. Visueel hebben we gebruik gemaakt van transparante en frisse kleuren zodat het geheel een energieke uitstraling krijgt.

Resultaat

Naast de frisse, toegankelijke en moderne uitstraling wordt de website ook als erg gebruiksvriendelijk ervaren door de beheerders. Op het afgeschermde gedeelte kunnen dealers gemakkelijk prijslijsten en productfoto’s downloaden, waardoor de dealers tijdens het verkoopproces ideaal worden ondersteund.